torsdag den 16. august 2012

Lalandia Rødby - Onsdag d. 18 juli 2012

I dag var det Monkey Tonkey Land der kaldte på os. Der var både for store børn og et lille område for de helt små børn. Imens at Daniel spurtede rundt med Victor, tog jeg Lucca med op til småbørnsområdet. Der var et kuglerum som Lucca elskede at være i. Hun kunne godt have siddet i lang tid derinde. Victor var også helt vild med legeområdet til de større børn. Der var et kæmpe lege-klatre-tårn med 5 rutjsebaner ned. Det var et rigtig lækkert tårn for man skulle klatre op og ned og igennem og der blev i hvert fald brændt en masse krudt af.






Lucca faldt i søvn i klapvognen så vi tog hjemad igen for at få lidt at spise og få en lur. Igen kom vi forbi både Postmand Per og gederne og begge dele skulle lige prøves/besøges igen.







Efter en lur tog vi i badeland. Selvom Victor hårdnakket blev ved med at sige at han ikke ville i vandet, syntes han nu det var meget sjovt alligevel.
Vi gik også over i børnebassinet (mest pga. det dejligt varme vand) og der var en lille rutsjebane. Den ville jeg gerne have at Lucca lige prøvede og hun blev helt vild med den. Der ville hun godt nok ikke væk fra igen. Hun var faktisk så vild at hun flere gange ikke kunne vise god kø-kultur, men bare buldrede frem og var ved at springe andre børn over. Prøvede at holde hende tilbage men der var altså et par smuttere, ups.
Men både Victor og Lucca hyggede sig og de var begge godt trætte da vi tog hjem. Så det var bare lidt aftensmad og så på hovedet i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...